Pocketbook 360 plus – струва си цената от 245 лв.

В понеделник в офиса ни пристигна и  новото устройство за четене pocketbook 360 плюс. Тъй като аз лично ползвам старият модел, ми беше доста интересно какво е различното при мъника от серията на Pocketbook.

Корпусът при устройството остава същият и се предлага в два цвята- Ivory, идентичен със старият модел и Тъмно синьо, без орнаменти върху капака, за разлика от предишният черен вариант.Корпусът разполага с 2 слота за допълнителна памет- micro SD slot и  micro SDHC, с възможност за добавяне на до 32 GB.

Менюто има всички функционалности на  серията Pro, и по-точно pocketbook 602 pro, с единствената разлика, че модела 360 няма вградени колони и вход за слушалки. Съответно липсва и функцията- синтезатор на реч. Има задължителният за всички покетбук устройства достъп до интернет чрез Wi-Fi, както и възможност за търсене в текст или във всички файлове на низ от символи, безпроблемнa работа с книги с DRM, възможност за персонални настройки на всички бутони както и на основното меню. Така или иначе най- доброто от устройството е неговата бързина. За разлика от по-стария модел, работата е много бърза, не се чака при прелистване и не забива на тежки и огромни файлове. Екрана има видимо по -добър контраст, заради резолюцията от 200 dpi, a за да демонстрират бързината на Pocketbook 360 plus, производителите представят и видео, на което се вижда как с него може да се играе DOOM!

Честно казано, аз се изненадах приятно от новият модел и в тази връзка продавам своя стар за 150 лв. Ако има желаещи да ми драснат мейл: ebook@bgkniga.bg

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: