Любовната афера на жена ми или новата книга на БГкнига

Тази седмица на пазара ще се появи и новата ни книга- първият роман в нашето портфолио. За книгата мога да кажа, че ме разплака и честно казано продължавам да мисля за нея и след като приключих с четенето. Чете се на един дъх, колкото и клиширано да звучи и съдържа една кратка но много конкретна секс сцена, достнойна за споменаване. Тук може да изтеглите страници от книгата и да видите цялата информация за изданието.

Деница Райкова се е справила чудесно с превода на краткия и пестелив стил на Нанси Удруф, за което й благодарим и я поздравяваме.

Автор: Нанси Удруф

Размери: 135х 210

Обем: 232

Цена: 12,99

ISBN: 978-954-8628-04-4

Pages from my-wifes-affair-p1-35

Ето и анотацята към книгата:

Удруф не оставя нито един от читателите със сухи очи в тази завладяваща история за  страстта, която може да ни връхлети… и да ни смаже. Романът е опустошителен и прекрасен.”

Джорджи Конъли сякаш има всичко – съпруг, когото обича и три момчета, които обожава. Когато на съпруга ѝ Питър, е предложена по-висока длъжност в Лондон, семейството с радост опакова покъщнината от дома си в предградията на Ню Йорк и се премества отвъд океана.  Джорджи процъфтява в Лондон,   а „спящата” ѝ кариера на актриса, която е оставила зад гърба си след раждането на децата, се съживява. Възлагат ѝ роля, каквато се пада веднъж в живота – тази на Дора Джордън, действителна личност, най-прочутата с таланта и красотата си актриса на ХVIII век и майка на тринайсет незаконни деца, десет от тях – от бъдещия крал на Англия, Уилям ІV. Но накрая, сега, когато изглежда, че Джорджи има всичко, което иска, тя го рискува заради една любовна афера, която ще има такива катастрофални последствия, каквито никой не би могъл да си представи.

Оригинално поднесена от името на съпруга на Джорджи, Любовната афера на жена ми е поглед към две необикновени жени, родени с двеста години разлика, но споделящи едни същи съдби, които плащат огромна цена за страстта си. Едната от тях умира, но остава жива във времето, другата остава жива, но ще бъде като мъртва до края на живота си.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: